Over ons

Schoolstudio is opgericht door Nicolette de Gooijer en Arno Rodenburgh. Wij zijn Schoolstudio begonnen omdat we samen met kinderen en jongeren films, radio en muziek willen maken, gebaseerd op de ideeën en talenten van kinderen en jongeren en waaraan iedereen, voor of achter de schermen, deel kan nemen.

Nicolette

Nicolette heeft jarenlange ervaring in het basisonderwijs, is een creatieve denker en ontwikkelaar van steeds nieuwe projecten en ziet altijd kans om alle talenten van kinderen en jongeren in te zetten. Ze kan goed luisteren, maar schroomt niet om, als het nodig is, de leiding te nemen. Tevens heeft ze veel ervaring met het verzorgen van teamtrainingen en workshops voor docenten.

Arno

Arno is het muzikale, creatieve en technische brein achter Schoolstudio. Zijn jarenlange ervaring met muziek, geluid- en beeldbewerking gebruikt hij nu bij de opnames en bij het editen en monteren van de diverse producties, waarbij de “special effects” zijn grote belangstelling hebben. Tevens is hij actief als muzikant (gitaar, piano, zang) en songwriter.

In de projecten van Schoolstudio komen bovenstaande kwaliteiten samen. Dit wordt door degenen die met ons werken als een grote meerwaarde gezien.

Wat anderen over ons zeggen

“Mijn collega's en ik waren erg tevreden over het resultaat. Jullie weten de leerlingen op de juiste manier te benaderen en zijn streng daar waar het hoort. Jullie weten de leerlingen te motiveren op hun niveau en zorgen dat zij een leerzame en uitdagende dag hebben. Met als kers op de taart dat het journaal al vrijdags klaar was.”   Leerkracht OBS de Bouwsteen, Finsterwolde.

“Het was eigenlijk net alsof je in een film zat. Er is een super leuk filmpje uit gekomen.”   Silke

“Ik moest klappen met het klapbord zodat Nicolette en Arno het geluid en het beeld gelijk konden laten lopen. Ik vond het leuk om te helpen met een journaal maken”   Jazzley

“Ik heb geleerd hoe het green screen werkt. En hoe ze de filmpjes en achtergronden erop zetten. Ik vond het een hele leuke dag. En Arno en Nicolette waren heel aardig.”   Justin

“Het was heel interessant om te zien hoe ze er mee (green screen) kunnen werken. Arno en Nicolette konden dat goed uitleggen.”   Marcela

Nicolette-Arno

“Het was een heel bijzondere ervaring voor de kinderen en zeker voor herhaling vatbaar.”   Ouder n.a.v. filmdag in vakantie.

“ Mijn dochter kwam superenthousiast terug. Ze heeft het heel leuk gehad. Bedankt!”   Ouder n.a.v. filmdag in vakantie.

“Wauw wat is het goed gelukt! Hier zijn we met z'n allen echt heel blij mee en trots op! Heel erg bedankt dat jullie dit project met ons hebben gedaan! Super!”   Leerkracht OBS Beukenlaan, Winschoten (kerst CD)

copyright disclamer